Bilglass, frontrute og bakrute til Kia Picanto

Bilglass, frontrute og bakrute til Kia Picanto

Reparasjon eller bytte av din Kia Picanto frontrute og bakrute?

Har du fått steinsprut eller sprekk i din Kia Picanto frontrute og bakrute, eller er andre bilglass på bilen din knust? Bilglass reparerer eller bytter din Kia Picanto  bilglass – frontrute og bakrute raskt og fagmessig. Mange firmaer tilbyr «Drop In» hele arbeidsuken inklusive lørdag og søndag inklusiv på kveldstid. Åå ta turen innom så hjelper de deg.

Hvordan velge bilglass – for Kia Picanto  frontrute og bakrute?

I valg av bilglass for Kia Picanto  frontrute og bakrute er det flere elementer som er viktige. Det viktigste i valg av bilglass for Kia Picanto  er å ta utgangspunkt i model og produksjonsår. Har du for eksempel Kia Picanto  modellene som ble produsert allerede så tidlig som de tidligste modeller, er det viktig at det blir brukt kvalitetssikre produkter. Hvis du ønsker en farget bakrute eller siderute på din Kia Picanto  som ble produsert i nylig periode, vil det i tillegg være viktig at du følger lovgivningen slik at du slipper problemer ved kontroller. Bilglass er oppdatert på alle lover og reglementer for Kia Picanto  bilglass – frontrute og bakrute, samt for alle andre bilprodusenter.


Steinsprut Kia Picanto

Har du fått steinsprut i frontruten bør dette repareres snarest. Den vil bli mekanisk like sterk som en ny frontrute. Er frontruten sprukket skiftes den hurtig og fagmessig, etter de spesifikasjoner bil- og limprodusentene krever. Skifting av bilglass som frontrute og bakrute gjøres vanligvis på 1 – 2 timer. Reparasjon av Kia Picanto  frontrute er uten egenandel ved kasko eller delkasko forsikring. Bilglassfirmaet ordner alt papirarbeid for ditt forsikringsselskap!!

Kan jeg bytte Kia Picanto  – frontrute og bakrute selv?

Hvis du har erfaring med å bytte bilglass som frontrute og bakrute, er det ingenting i veien for at du kan bytte den selv. Men å bytte en Kia Picanto  frontrute krever kunnskap og erfaring og det beste er derfor om den blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.


TIPS for Kia Picanto  bilglass

Rens frontruten med en god insektsrens. Kjør sikrere med en ren, steinsprut fri Kia Picanto  frontrute og bakrute. Bytt vindusviskere ca. hver 6 måned i stedet for å vente til de er helt nedslitte. Ta kontakt med et bilglassfirma IDAG for reperasjon eller bytte av Kia Picanto  bilglass – frontrute og bakrute.

Du er kanskje også interessert i

Bilglass, frontrute og bakrute til Kia

Bilglass, frontrute og bakrute til Kia Rio

Bilglass, frontrute og bakrute til Kia Elan

Bilglass, frontrute og bakrute til MG ZT

Bilglass, frontrute og bakrute til MG F