Bilglass, frontrute og bakrute til Smart

Bilglass, frontrute og bakrute til Smart

Reparasjon eller bytte av din Smart frontrute og bakrute?

Har du fått steinsprut eller sprekk i din Smart frontrute og bakrute, eller er andre bilglass på bilen din knust? Bilglass reparerer eller bytter din Smart  bilglass – frontrute og bakrute raskt og fagmessig. Mange firmaer tilbyr «Drop In» hele arbeidsuken inklusive lørdag og søndag inklusiv på kveldstid. Åå ta turen innom så hjelper de deg.

Hvordan velge bilglass – for Smart  frontrute og bakrute?

I valg av bilglass for Smart  frontrute og bakrute er det flere elementer som er viktige. Det viktigste i valg av bilglass for Smart  er å ta utgangspunkt i model og produksjonsår. Har du for eksempel Smart  modellene som ble produsert allerede så tidlig som de tidligste modeller, er det viktig at det blir brukt kvalitetssikre produkter. Hvis du ønsker en farget bakrute eller siderute på din Smart  som ble produsert i nylig periode, vil det i tillegg være viktig at du følger lovgivningen slik at du slipper problemer ved kontroller. Bilglass er oppdatert på alle lover og reglementer for Smart  bilglass – frontrute og bakrute, samt for alle andre bilprodusenter.


Steinsprut Smart

Har du fått steinsprut i frontruten bør dette repareres snarest. Den vil bli mekanisk like sterk som en ny frontrute. Er frontruten sprukket skiftes den hurtig og fagmessig, etter de spesifikasjoner bil- og limprodusentene krever. Skifting av bilglass som frontrute og bakrute gjøres vanligvis på 1 – 2 timer. Reparasjon av Smart  frontrute er uten egenandel ved kasko eller delkasko forsikring. Bilglassfirmaet ordner alt papirarbeid for ditt forsikringsselskap!!

Kan jeg bytte Smart  – frontrute og bakrute selv?

Hvis du har erfaring med å bytte bilglass som frontrute og bakrute, er det ingenting i veien for at du kan bytte den selv. Men å bytte en Smart  frontrute krever kunnskap og erfaring og det beste er derfor om den blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.


TIPS for Smart  bilglass

Rens frontruten med en god insektsrens. Kjør sikrere med en ren, steinsprut fri Smart  frontrute og bakrute. Bytt vindusviskere ca. hver 6 måned i stedet for å vente til de er helt nedslitte. Ta kontakt med et bilglassfirma IDAG for reperasjon eller bytte av Smart  bilglass – frontrute og bakrute.

Du er kanskje også interessert i

Bilglass, frontrute og bakrute til MG TF

Bilglass, frontrute og bakrute til VW K70

Bilglass, frontrute og bakrute til BMW

Bilglass, frontrute og bakrute til Smart Fortwo

Bilglass, frontrute og bakrute til Audi RS 4