Bilglass, frontrute og bakrute til Tesla Model S

Bilglass, frontrute og bakrute til Tesla Model S

Reparasjon eller bytte av din Tesla Model S frontrute og bakrute?

Har du fått steinsprut eller sprekk i din Tesla Model S frontrute og bakrute, eller er andre bilglass på bilen din knust? Bilglass reparerer eller bytter din Tesla Model S  bilglass – frontrute og bakrute raskt og fagmessig. Mange firmaer tilbyr «Drop In» hele arbeidsuken inklusive lørdag og søndag inklusiv på kveldstid. Åå ta turen innom så hjelper de deg.

Hvordan velge bilglass – for Tesla Model S  frontrute og bakrute?

I valg av bilglass for Tesla Model S  frontrute og bakrute er det flere elementer som er viktige. Det viktigste i valg av bilglass for Tesla Model S  er å ta utgangspunkt i model og produksjonsår. Har du for eksempel Tesla Model S  modellene som ble produsert allerede så tidlig som de tidligste modeller, er det viktig at det blir brukt kvalitetssikre produkter. Hvis du ønsker en farget bakrute eller siderute på din Tesla Model S  som ble produsert i nylig periode, vil det i tillegg være viktig at du følger lovgivningen slik at du slipper problemer ved kontroller. Bilglass er oppdatert på alle lover og reglementer for Tesla Model S  bilglass – frontrute og bakrute, samt for alle andre bilprodusenter.


Steinsprut Tesla Model S

Har du fått steinsprut i frontruten bør dette repareres snarest. Den vil bli mekanisk like sterk som en ny frontrute. Er frontruten sprukket skiftes den hurtig og fagmessig, etter de spesifikasjoner bil- og limprodusentene krever. Skifting av bilglass som frontrute og bakrute gjøres vanligvis på 1 – 2 timer. Reparasjon av Tesla Model S  frontrute er uten egenandel ved kasko eller delkasko forsikring. Bilglassfirmaet ordner alt papirarbeid for ditt forsikringsselskap!!

Kan jeg bytte Tesla Model S  – frontrute og bakrute selv?

Hvis du har erfaring med å bytte bilglass som frontrute og bakrute, er det ingenting i veien for at du kan bytte den selv. Men å bytte en Tesla Model S  frontrute krever kunnskap og erfaring og det beste er derfor om den blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.


TIPS for Tesla Model S  bilglass

Rens frontruten med en god insektsrens. Kjør sikrere med en ren, steinsprut fri Tesla Model S  frontrute og bakrute. Bytt vindusviskere ca. hver 6 måned i stedet for å vente til de er helt nedslitte. Ta kontakt med et bilglassfirma IDAG for reperasjon eller bytte av Tesla Model S  bilglass – frontrute og bakrute.

Du er kanskje også interessert i

Bilglass, frontrute og bakrute til MG

Bilglass, frontrute og bakrute til VW CT

Bilglass, frontrute og bakrute til MG ZT

Bilglass, frontrute og bakrute til MG F

Bilglass, frontrute og bakrute til MG TF