Bilglass

Bilglass er noe vi alle forholder oss til, men ikke tenker så mye over før vi har problemer med frontruten, en siderute eller bakruta. Først da tenker vi på hva et bilglass egentlig er, og hvor viktig det er for sikkerheten vår.

Denne siden vil handle om akkurat dette med sikkerhet og problematikk rundt dette med bilglasset. Vi vil snakke om foriskring i forhold til bilglass, og ikke minst problematikker rund dette med steinsprut som jo er et av de helt store problemene i Norge i forhold til bilglasset.

Kort sagt, du vil finne mye nyttig og interessant informasjon rundt temaet bilglass og steinsprut her på sidene våre om bilglass.


Dette er ikke en bransjeside for bilglass firmaer

Ingen av oss jobber i bilbransjen, eller har noe ellers å gjøre med bilglassfirmaer i Norge. Vi bare vet tilfeldigvis en god del om hvordan denne bransjen fungerer, og vil dele med deg nyttige ting å vite om bilglassfirmaer i Norge.

Vi representerer hverken Riis, Autoglass, Steinspruten, Bilglass 1 eller noen av de andre kjedene innen bilglass som opererer i det Norske markedet. Vi skriver rett fra levra, og er partsnøytrale i forhold til bransje.


Bilglassbransjen er en enormt lønnsom bransje, og det omsettes for godt over en milliard kroner i året i denne bransjen. Vi vil vise deg måter å spare penger, og hva som skjer i bransjen vil også bli dekket her på sidene våre.

Du er kanskje også interessert i

Bilglass Fet

Bilglass Sem

Bilglass Hvam

Bilglass Ljan

Bilglass Bodø