Biler

Riis Bilglass i Sentrum av bransjen

Riis Bilglass i Sentrum av bransjen

Du søkte på Riis bilglass Sentrum. Vi fokuserer på skifte og reparasjon av bilglass i Oslo-området inklusiv for våre kunder i Sentrum.

Bedriften ble etablert i for alle herrans år siden og har over mange års erfaring med montering av bilglass. Riis Bilglass har fokus på sine kunder i Sentrum. Derfor har vi laget en side for de som søkte på bilglass Sentrum for å gjøre det lettere for deg å finne frem på sidene.

For å gjøre det lettere å finne frem på siden vår, kan du benytte lenkene under for å lese mer om hvordan vi løser problemer relatert til bilglass Sentrum.

Riis Bilglass fokuserer på å få jobben gjort presist og til avtalt tid.

Slik finner du frem på sidene hos oss relatert til bilglass Sentrum:

Frontrute – dersom du har problemer med frontruten, har vi laget en presentasjon som beskriver hva vi gjør for å reparere eller skifte den.

Steinsprut – Steinsprut er et enormt problem på de norske veiene. Her viser vi deg om du må skifte ruten, eller om den kan repareres.

Bakrute – problemer med bakruten din? Klikk her så får du en fin beskrivelse om hvordan vi reparerer eller skifter den.

Siderute – en siderute kan fort bli ødelagt. Det spiller ingen rolle om det dreier seg om hærverk eller innbrudd, vi reparerer!

Skademelding – en skademelding må fylles ut når noe har skjedd med bilen. Klikk her så kommer du dit du skal.

Igjen minner vi deg om at du har søkt på Riis bilglass Sentrum – sånn i tilfelle du hadde glemt det!

bjornRiis Bilglass i Sentrum av bransjen
les mer

Citroen DS3 bilglass – frontrute og bakrute

Reparasjon eller bytte av din Citroen DS3 frontrute og bakrute?

Har du fått steinsprut eller sprekk i din Citroen DS3 frontrute og bakrute, eller er andre bilglass på bilen din knust? Et bilglassfirma som Riis, Hurtigruta eller Steinspruten reparerer eller bytter din Citroen DS3 bilglass – frontrute og bakrute raskt og fagmessig! Vi tilbyr “Drop In” hele arbeidsuken så ta turen innom så hjelper vi deg.

Hvordan velge bilglass – for Citroen DS3 frontrute og bakrute?

I valg av bilglass for Citroen DS3 frontrute og bakrute er det flere elementer som er viktige. Det viktigste i valg av bilglass for Citroen DS3 er å ta utgangspunkt i model og produksjonsår 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 eller 2012 for din Citroen DS3 . Hvis du ønsker en farget bakrute eller siderute vil det i tillegg være viktig at du følger lovgivningen, slik at du slipper problemer ved kontroller. Bilglassfirmaene er oppdatert på alle lover og reglementer for Citroen DS3 bilglass – frontrute og bakrute, samt for alle andre bilprodusenter.

Steinsprut

Har du fått steinsprut i frontruten bør dette repareres snarest. Den vil bli mekanisk like sterk som en ny frontrute. Er frontruten sprukket skifter vi den hurtig og fagmessig, etter de spesifikasjoner bil- og limprodusentene krever. Skifting av bilglass som frontrute og bakrute gjør vi vanligvis på 1 – 2 timer. Reparasjon av Citroen DS3 frontrute er uten egenandel ved kasko eller delkasko forsikring. Firmaet du velger å benytte ordner alt papirarbeid for ditt forsikringsselskap!!

Kan jeg bytte Citroen DS3 bilglass – frontrute og bakrute selv?

Hvis du har erfaring med å bytte bilglass som frontrute og bakrute, er det ingenting i veien for at du kan bytte den selv. Men å bytte en  Citroen DS3 frontrute krever kunnskap og erfaring og det beste er derfor om den blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.

TIPS for Citroen DS3 bilglass

Rens frontruten med en god insektsrens. Kjør sikrere med en ren, steinsprut fri Citroen DS3 frontrute og bakrute. Bytt vindusviskere ca. hver 6 måned i stedet for å vente til de er helt nedslitte.

Ta kontakt med noen IDAG for reperasjon eller bytte av Citroen DS3 bilglass – frontrute og bakrute.

bjornCitroen DS3 bilglass – frontrute og bakrute
les mer

Audi 80 bilglass – frontrute og bakrute

Reparasjon eller bytte av din Audi 80 frontrute og bakrute?

Har du fått steinsprut eller sprekk i din Audi 80 frontrute og bakrute, eller er andre bilglass på bilen din knust? Bilglassfirmaer reparerer eller bytter din Audi 80 bilglass – frontrute og bakrute raskt og fagmessig!  Spiller ingen rolle om du har en eldre Audi 80 F103 modell produsert så tidlig som i 1966, 1967 eller 1968 eller en nyere Audi B4 F103 modell produsert i perioden 1991, 1992, 1993, 1994, 1995 eller 1996, vi kan bistå deg uansett. Husk, vi tilbyr «Drop In» hele arbeidsuken så ta turen innom så hjelper vi deg.

Hvordan velge bilglass – for Audi 80 frontrute og bakrute?

I valg av bilglass som frontrute og bakrute på din Audi 80 er det flere elementer som er viktige. Det viktigste i valg av bilglass for en Audi 80 er å ta utgangspunkt i model og produksjonsår. Har du en av de eldre Audi 80 B1 modellene som ble produsert allerede så tidlig som i 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977 eller 1978, er det viktig at det blir brukt kvalitetssikre produkter. Hvis du ønsker en farget bakrute eller siderute på din Audi 80 B2 som ble produsert i perioden 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985 eller 1986, vil det i tillegg være viktig at du følger lovgivningen slik at du slipper problemer ved kontroller. Bransjen er oppdatert på alle lover og reglementer for Audi 80 bilglass – frontrute og bakrute, samt for alle andre bilprodusenter.

Steinsprut

Har du fått steinsprut i frontruten bør dette repareres snarest. Den vil bli mekanisk like sterk som en ny frontrute. Er frontruten sprukket skifter vi den hurtig og fagmessig, etter de spesifikasjoner bil- og limprodusentene krever. Skifting av bilglass som frontrute og bakrute gjør vi vanligvis på 1 – 2 timer. Reparasjon av Audi 80 frontrute er uten egenandel ved kasko eller delkasko forsikring. Firmaet du velger ordner alt papirarbeid for ditt forsikringsselskap!!

Kan jeg bytte Audi 80 bilglass – frontrute og bakrute selv?

Hvis du har erfaring med å bytte bilglass som frontrute og bakrute, er det ingenting i veien for at du kan bytte den selv. Men å bytte en Audi 80 frontrute krever kunnskap og erfaring og det beste er derfor om den blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter. Har du for eksempel en Audi 80 B3 fra 1986, 1987, 1988, 1989, 1990 eller 1991 er det viktig å prioritere vedlikehold så din Audi 80 holder seg i best mulig stand, vi vil derfor anbefale å ta kontakt med profesjonelle montører.

TIPS for Audi 80 bilglass

Rens frontruten med en god insektsrens. Kjør sikrere med en ren, steinsprut fri  Audi 80 frontrute og bakrute. Bytt vindusviskere ca. hver 6 måned i stedet for å vente til de er helt nedslitte.

Ta kontakt med et firma IDAG for reperasjon eller bytte av Audi 80 bilglass.

bjornAudi 80 bilglass – frontrute og bakrute
les mer