Bilglass, frontrute og bakrute til Audi A5

Bilglass, frontrute og bakrute til Audi A5

Reparasjon eller bytte av din Audi A5 frontrute og bakrute?

Har du fått steinsprut eller sprekk i din Audi A5 frontrute og bakrute, eller er andre bilglass på bilen din knust? Bilglass reparerer eller bytter din Audi A5  bilglass – frontrute og bakrute raskt og fagmessig. Mange firmaer tilbyr «Drop In» hele arbeidsuken inklusive lørdag og søndag inklusiv på kveldstid. Åå ta turen innom så hjelper de deg.

Hvordan velge bilglass – for Audi A5  frontrute og bakrute?

I valg av bilglass for Audi A5  frontrute og bakrute er det flere elementer som er viktige. Det viktigste i valg av bilglass for Audi A5  er å ta utgangspunkt i model og produksjonsår. Har du for eksempel Audi A5  modellene som ble produsert allerede så tidlig som de tidligste modeller, er det viktig at det blir brukt kvalitetssikre produkter. Hvis du ønsker en farget bakrute eller siderute på din Audi A5  som ble produsert i nylig periode, vil det i tillegg være viktig at du følger lovgivningen slik at du slipper problemer ved kontroller. Bilglass er oppdatert på alle lover og reglementer for Audi A5  bilglass – frontrute og bakrute, samt for alle andre bilprodusenter.


Steinsprut Audi A5

Har du fått steinsprut i frontruten bør dette repareres snarest. Den vil bli mekanisk like sterk som en ny frontrute. Er frontruten sprukket skiftes den hurtig og fagmessig, etter de spesifikasjoner bil- og limprodusentene krever. Skifting av bilglass som frontrute og bakrute gjøres vanligvis på 1 – 2 timer. Reparasjon av Audi A5  frontrute er uten egenandel ved kasko eller delkasko forsikring. Bilglassfirmaet ordner alt papirarbeid for ditt forsikringsselskap!!

Kan jeg bytte Audi A5  – frontrute og bakrute selv?

Hvis du har erfaring med å bytte bilglass som frontrute og bakrute, er det ingenting i veien for at du kan bytte den selv. Men å bytte en Audi A5  frontrute krever kunnskap og erfaring og det beste er derfor om den blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.


TIPS for Audi A5  bilglass

Rens frontruten med en god insektsrens. Kjør sikrere med en ren, steinsprut fri Audi A5  frontrute og bakrute. Bytt vindusviskere ca. hver 6 måned i stedet for å vente til de er helt nedslitte. Ta kontakt med et bilglassfirma IDAG for reperasjon eller bytte av Audi A5  bilglass – frontrute og bakrute.

Du er kanskje også interessert i

Bilglass, frontrute og bakrute til Audi RS 2

Bilglass, frontrute og bakrute til Audi RS 4

Bilglass, frontrute og bakrute til Audi A8

Bilglass, frontrute og bakrute til Audi A6

Bilglass, frontrute og bakrute til Audi V8